Biggera Waters - Brisbane
Zaterdag 14 Augustus.
Vanaf onze camping is het ongeveer anderhalf uur rijden naar het Lone Pine Koala Sanctuary in Brisbane. Dit park bestaat sinds 1927 en is het grootste koala park ter wereld. Op dit moment leven er 134 koala's. Je kunt er op de foto met een koala, kangaroes en lorikeetsvoeren en er zijn ook nog tal van andere australische dieren. Mitch wilde natuurlijk wel een koala vasthouden en voor 16 dollar (11 euro)mocht dat en werd er ook nog een foto gemaakt die jullie hier kunnen bekijken http://i.koala.net/1408116039.htm . Zelf mochten we voor dat bedrag ook nog foto's maken gelukkig.
We hebben ook de kangaroesgevoerd, wat zijn dat lieve beesten je zou er zo eentje mee naar huis nemen. Het was een geslaagde dag en we hebben erg genoten. We overnachten op een camping in Noord-Brisbane en morgen gaan we naar de Australia Zoo van Steve Irwin.
x Arend, Miranda en Mitchel.
Wat leuk om jullie zo een beetje te volgen. Er is dus genoeg te zien daar, ook voor Mitchel. Volgens mij zijn jullie daar een van de weinige toeristen als ik zo de foto`s bekijk. \valt tegen hoor een kangaroe in huis, slopen alles denk ik zo maar.
Veel plezier weer verder en we denken aan julie.
Liefs John en Erna
Ik zou ook wijselijk de kangaroes daar laten ben bang dat er anders weinig van je huis overblijft hahha
Leuk naar de zoo van Steve Irwin dat lijkt me een hele belevenis
Wij wensen jullie heel veel plezier
en erg leuk om foto,s en verhalen telezen en te bekijken
Wij zijn dit weekend in Lisse bij Aad zijn ouders maar houden wel ff jullie blog bij
Veel liefs van ons
Laten we nou net vanmiddag een programma op de tv zien over Steve Erwin.
Ook over de dierentuin waar jullie morgen naar toe gaan.